خوردن زیتون ماری برای درمان مشکلات گوارشی توصیه می شود

بسیاری از مردم علاقه مند هستند که آیا زیتون سالم است یا خیر، چه تفاوتی با زیتون ماری دارد در واقع هیچ تفاوتی بین آنها وجود ندارد.

زیتون را میوه درخت زیتون، سبز جمع آوری شده، و زیتون را میوه های رسیده، سیاه رنگ می نامند. علاوه بر این، چنین نام هایی فقط به زبان روسی وجود دارد ساکنان کشورهای دیگر همه میوه ها را زیتون سبز و سیاه می نامند.

تفاوت اصلی در طعم و ظاهر است: زیتون متراکم و گوشتی است، در حالی که زیتون نرم است و از سنگ عقب مانده است.

اما باید توجه داشت که بعید است زیتون واقعی در فروشگاه خریداری شود: معمولاً به میوه های سبز رنگ سیاه و سفید مصنوعی داده می شود.

میوه های تازه به دلیل طعم تلخی که دارند مصرف نمی شوند بنابراین، فقط محصولات ترشی و شور به فروش می رسد.

فواید ضروری زیتون برای بدن با ترکیب آنها مشخص می شود میوه ها حاوی فیبر، ویتامین های A، E، گروه B، عناصر معدنی، اسیدهای آمینه (از جمله ضروری)، اسیدهای لینولنیک و اولئیک هستند.

زیتون بهترین میان وعده در طول جشن است، زیرا سنتز آنزیم های گوارشی را تحریک می کند، پریستالتیک معده را فعال می کند، میکرو فلور روده را بازیابی می کند و هضم غذا را بهبود می بخشد.

علاوه بر این، آنها تأثیر ملایمی بر دستگاه گوارش دارند و باعث بهبود ریزترک ها می شوند.

این محصول تأثیر مفیدی بر سیستم قلبی عروقی خواهد داشت:

گردش خون را تسریع می کند و رگ های خونی آسیب دیده را بازیابی می کند ، به دیواره ها خاصیت ارتجاعی و استحکام می بخشد.

خون را رقیق می کند و از تشکیل لخته های خون جلوگیری می کند.

از اسپاسم عروق جلوگیری می کند و برای جلوگیری از میگرن مفید است.

فشار خون را کاهش می دهد و همچنین فعالیت قلبی را بهبود می بخشد.